tempora.nu

Att få tjockare hår med en hårlaser

Posted by admin on 04/09/2011

Många problem med ökande ålder går att förebygga. Om man vill ha tjockare hår så ska man tänka på att det kanske inte alltid går att få tjockare hår på ett naturligt sätt. Men man skulle kunna sätta igång en laserbehandling med en hårlaser där man lyser med röda lysdioder i huvudet så att hårsäckarna stimuleras och ökar hårväxten. Annars kan man göra det på ett fuskigt sätt, med löshår och perukbitar som man kan sätta i. Antingen en stor bunt löshår på samma clips, eller lite mindre slingor så att man kan fördela det jämnt i håret utan att det ska se konstigt ut. Hårförlängningarna finns i många olika färger med slingor i också, så det är väldigt lätt att hitta löshår som funkar i ens eget hår. Men det är alltid skönt att ha sitt egna hår och då är som sagt en hårlaser bra att prova.

Leave a ReplyXHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>