tempora.nu

iPhone service dygnet runt

Posted by admin on 04/09/2011

Till skillnad mot för tjugo år sedan fungerar de flesta elektroniska produkter väl. På 80-talet var det ofta barnsjukdomar med egentligen alla nya tekniska produkter som kom ut på marknaden. Ofta var problemen så stora att produkterna inte alls fungerade tillfredsställande och måste bytas ut. Detta kunde ta både mycket tid och skapa problem då försäkringsbolag ofta var inblandade även då det gällde klara garanti situationer. I dag är det som sagt mycket sällsynt att tekniska konsument produkter felar och skulle dom göra det byts ofta produkterna ut direkt utan större diskussioner. Om vi tar iPhone som ett exempel så har denna produkt, trots miljoner levererade enheter, väldigt få problem som kräver service och är detta fallet finns det otaliga bolag som erbjuder iPhone service dygnet runt – till och med så kan man skicka in telefonen och få den servad eller utbytt inom 48 timmar.

Leave a ReplyXHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>