tempora.nu

Ibland duger läppstift ensamt

Posted by admin on 05/09/2011

Många tror att läppstift är det enda sminket man kan ha på sina läppar, men där tror de fel! Läppglans är faktiskt också smink men det glöms lätt bort eftersom att det är så lite genomskinligt och egentligen bara glansigt. Läppglans är en mångsidig favorit som du kan använda direkt på läpparna, i kombination med läppkonturpenna eller för att ge extra lyster till ditt läppstift. Ett läppglans som är ett vegetabiliskt läppglans som vårdar och skyddar läpparna samtidigt som de ger glans och färg ger den perfekta glansen man kan ha på läpparna.

Leave a ReplyXHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>