tempora.nu

Bröstförstoring är sällan ett solo ingrepp

Posted by admin on 17/09/2011

Många tjejer och kvinnor – för att inte säga merparten av dessa – funderar aldrig på ett andra ingrepp. De förutsätts alltid att en bröstoperation är för resten av livet. Bröstförstoring eller rekonstruktion med implantat blir kanske inte den enda bröstoperationen i livet upptäcker som sagt de flesta senare i livet. Det finns såklart, som i många andra ingrepp, många komplikationer som förs med av en operation. Implantatet skulle kunna spricka eller gå sönder och måste då omedelbart bytas ut om fallet är så. Därför så borde man ha det i tanken när man bestämmer sig för att göra detta ingrepp eller inte, det gör nämligen väldigt ont och det kan det göra i upp till 8 veckor efter operationen. Man blir också lite handikappad de veckorna eftersom att man inte riktigt får lyfta armarna. Det kan även finnas andra komplikationer som infektoiner och förhårdnader av inläggen.

Leave a ReplyXHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>