tempora.nu

Det finns hjälp mot tunt hår

Posted by admin on 29/09/2011

Det finns flera olika behandlingar och tekniker för att förbättra ett begynnande håravfall eller tunt hår. Löshår finns i många olika sorter, mörka och ljusa färger, slingade och uppklippta, korta och långa. Inte nog med att det finns olika färger på håret så finns det massor av olika möjligheter till att sätta fast det. Antingen så limmar man fast det i hårbottnen eller så sätter man fast det i kammar och flätar in det i ens egna hår. Peruker och löshår har för personer som upptäckt att dom är tunnhårig är som sagt vanligt i Sverige. Det finns cirka 25 000 peruker runt om i landet.

Leave a ReplyXHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>