tempora.nu

Brun utan som finns inte hos Ole Henriksen

Posted by admin on 18/11/2011

Det finns frågor sen om det är okej att produkter kan handskas av barn eller om det är viktigt att hålla uppsyn över hudvård och sätta upp dem på höga hyllor och det är nog en smart grej att göra. Man kan aldrig vara för oförsiktig. När man pratar om hudvård så kan det vara svårt att hänga med i samtalet om vad exakt det är man pratar om. Ordet hudvård är nämligen ett samlingsnamn för många olika produkter för huden, allt från solkräm till brun-utan-sol, hudlotion till rengöringstvålar och bara vanliga krämer så at huden mår bra. Att man ska använda rätt typ av hudvård från Ole Henriksen är det nog många som förstår eftersom att huden inte klarar vad som helst och därför inte kan behandlas hur som helst. Men även om man inte vet att det är viktigt att använda rätt sorts produkter så gör folk inte det i alla fall, frågan är då varför.

Leave a ReplyXHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>